top of page

Er wordt steeds gewerkt rond 3 pijlers. Deze kennen geen vaste volgorde, de weging ervan is voor iedereen anders en kan veranderen doorheen de behandelingen. Een open en vrije communicatie is dus van groot belang.

 • Educatie
  Juiste kennis over de situatie, klacht of probleem, is van cruciaal belang. Als je weet welke structuren betrokken zijn en waarom deze klachten geven, dan weet je ook wat wel en wat even niet kan. Je begrijpt waarom pijn kan blijven bestaan zelfs als er geen oorzaak meer is. Je krijgt inzicht over hoe verschillende factoren precies samenwerken om een probleem te onderhouden.

  Want kennis geeft rust.

 • Relaxatie
  Is ontspannen of los laten moeilijk voor jou? Speelt er angst, stress of een hoge werkdruk? Dan kan het zinvol zijn om je lichaam eerst tot rust te brengen voordat aan de specifieke klacht gewerkt kan worden. Dit kan op verschillende manieren bereikt worden: massage, ademhaling, relaxatie, mindfulness, hypnose, ... De methode die het beste bij jou aansluit wordt gebruikt.

  Want rust geeft controle.

Kundalini Yoga buiten
Buik Oefening
 • Revitalisatie
  Eens er stabiliteit gevonden is, moeten soms een aantal zaken terug fitter of weerbaarder worden. Dit kunnen heel specifieke oefeningen zijn zoals peestraining of rugscholing. Maar ook algemene reconditionering na een periode van inactivatie kan hier plaats vinden. Opnieuw is dit afhankelijk van jouw noden en wensen.

  Want controle geeft kracht.

   

bottom of page